Blijspel “Kwakzalverskwalen”

0

HOLTEN – Het toneelgezelschap van Buurtvereniging Beuseberg uit Holten zal op donderdag 24, vrijdag 25 en zaterdag 26 januari 2013 weer een toneelstuk presenteren, dat opgevoerd zal worden door een groep leden van deze buurtvereniging.

Maar liefst 3 avonden zullen ervaren en minder ervaren maar talentvolle spelers een blijspel voor u opvoeren. U kunt deze avonden gaan genieten van het stuk: “Kwakzalverskwalen”.

Een korte vooruitblik:

Huisarts Jan-Julius van Hammeren heeft nogal vreemde patiënten in zijn praktijk. Hij heeft er zijn handen vol aan. Erg vervelend, aangezien hij zijn vak niet met plezier uitoefent. Zijn patiënten zeuren, hebben last van vreemde kwalen en komen wel op een erg ongelegen moment binnenvallen. Dan duikt er in zijn praktijk een handtas op. Een handtas met een wel héél kostbare inhoud. Al gauw blijkt dat dit geen zuivere koffie is.

Terwijl lastige patiënten hem vervelen met hun onaangename kwaaltjes, roept de vreemde handtas bij iedereen grote vraagtekens op …

Kortom een vrolijk stuk voor een heerlijke avond ontspanning waarvoor u hierbij wordt uitgenodigd. U wordt ontvangen met een lekker kopje koffie en natuurlijk is er ook weer
de jaarlijkse verloting met geweldige prijzen !

Locatie:  Café De Wippert
Adres:  Wippert 6, Kring van Dorth
Aanvang: 20.00 uur
Zaal open: vanaf 19.30 uur

Entreebewijzen zijn vanaf 10 januari a.s. te reserveren en uiterlijk 19 januari a.s. af  te halen bij Gerda en Gerrit Schoolen, Kwintenweg 14, telefoonnr. 0548-363416.

Entree voor leden is gratis. Entree voor niet-leden is € 5,00 p.p., te voldoen bij het afhalen van de kaarten. Dit is inclusief een kopje koffie.

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.