Blauw Wit C1 als eerste op kunstgras Heracles

1

HOLTEN/ALMELO – Woensdag 31 oktober was het dan zover. Het lang geheim gehouden bezoek aan de bekerwedstrijd Heracles-Sparta was een feit.

Niet zomaar een bezoek; nee, via-via was geregeld dat de jongens van Blauw Wit C1 mochten aantreden als ballenjongens bij deze wedstrijd.

Om 16.45 uur waren spelers en begeleiding stipt bij sportpark t Vletgoor aanwezig en kon de reis aanvangen richting Almelo, samen met Thom Huzen die bij deze wedstrijd als pupil van de week mocht fungeren.

De reis verliep vlot en al etend van de meegenomen boterhammen liepen we van de parkeerplaats naar het stadion, met zijn tribune die vernoemt is naar onze huidige hoofdtrainer. Al daar werden de Blauw Wit delegatie opgewacht door een oud speler die ons meenam naar de ruimtes waar ook de stewards en politie zich voor de wedstrijd verzamelden. Na even rondgekeken te hebben en druk pratend met zijn allen aan tafel te schuiven werd er duidelijk verteld wat er exact moest gebeuren.

Daarnaast werd er gewezen op het feit dat het een extra speciale wedstrijd was aangezien het nieuwe kunstgrasveld van Heracles officieel geopend werd, mede door een optreden van Glennis Grace.

Trainingspakken aan van Heracles en zijn sponsor TenCate en tevens een lekker warme jas aangezien het niet echt warm was, daarna richting het veld om vanaf de zijlijn de warming-up te bekijken en tevens de laatste instructies te krijgen aangezien men ook bij het opkomen van de spelers er met de vlaggen gezwaaid diende te worden. Toen de spelers daadwerkelijk klaar waren werden de posities (met bal) ingenomen en kon men van dichtbij de wedstrijd bekijken en zo af en toe de bal afgeven aan de spelers of keeper die deze op dat moment nodig had.

In de rust lekker terug naar stewardshome voor wat drinken en een koekje, en de tweede helft wederom op positie om de wedstrijd zo makkelijk mogelijk te laten verlopen.
De wedstrijd zelf was niet heel bijzonder, maar gelukkig wist Heracles deze wedstrijd wel met 2-0 te winnen door 2 doelpunten van Samuel Armenteiros. Of dit nu kwam door onze ballenjongens, het nieuwe veld of de tegenstander weet niemand exact, maar het mag duidelijk zijn dat dit een zeer leuke ervaring was voor de jongens, waar nog lang over nagepraat zal worden.

Na afloop alle spullen weer uit, nog even terug naar veld voor optreden van Glennis Grace, opening en wat retro-ballen die werden uitgedeeld en daarna voldaan weer terug naar Holten.
Iedereen werd bedankt voor zijn aanwezigheid en optreden en iedereen mocht dan ook met tas van Heracles, met leuke spullen, naar huis, alsmede 4 wedstrijdballen van Heracles die de jongens kunnen gebruiken voor de zaterdagen.

Al met al een zeer leuke avond en de jongens van Blauw Wit kunnen zeggen: wij waren (bijna) al eerste op het nieuwe kunstgras van Heracles.

1 reactie
  1. Anja Beldman zegt

    Voor extra foto’s zie: http://www.heracles.nl/nieuws/headlines – Heracles Almelo-Sparta Rotterdam in beeld – 31-10-2012

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.