Blauw-Wit ’66 F 3: CAMPIONE !

6

HOLTEN – Afgelopen zaterdag, 27 november, speelde Blauw-Wit F3 thuis de beslissende wedstrijd van de najaarscompetitie tegen Rohda Raalte F8.

In de 1e helft had Blauw-wit erg veel moeite met de fysiek sterke Raaltenaren die duidelijk niet van plan waren om ook maar iets weg te geven… Maar ondanks de lichte sneeuw en ijzige kou kreeg F3 toch de overhand en maakte Jort Jansen in de 14e minuut het eerste doelpunt uit een vrije trap. Opluchting bij de fanatieke supporters langs de kant.

Vlak voor rust werd de stand zelfs 2-0 na een zeer welkom doelpunt van Lucas Tromop. Nadat het team tijdens de rust door trainer Gerald Jansen nogmaals op scherp was gezet  was Rohda in de tweede helft volstrekt kansloos. F3 kwam nu goed op stoom en met doelpunten van Rick Huzen, Philippe Zwinselman en nogmaals Jort
werd het kampioenschap binnengehaald. Met deze 5-0 eindstand werd in de competitie alweer de 11e overwinning in even zovele wedstrijden behaald.

Onder luid applaus maakte het team een ereronde over het veld en werd daarna in de kantine getrakteerd op frietjes. De officiële huldiging zal plaats vinden op 4 december a.s. om 10.00 uur op het Vletgoor met aansluitend een rondrit op de “platte” wagen door het dorp.
 

6 Reacties
 1. Fré zegt

  Super gedaan jongens!

 2. Fré zegt

  Super gedaan jongens!

 3. Rick zegt

  we zijn het beste team ter wereld. gr.rick

 4. Rick zegt

  we zijn het beste team ter wereld. gr.rick

 5. Patrick zegt

  Wat geweldig gedaan, een super team!!!

 6. Patrick zegt

  Wat geweldig gedaan, een super team!!!

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.