Beldman Toernooi

HOLTEN – Op vrijdag 15 Januari j.l. werd voor de 10e keer het jaarlijkse Beldman-toernooi, om de BELDMAN-BOKAAL, in sporthal ‘t Mossink. Dit jaar was er, noodgedwongen, uitgeweken naar Januari, omdat er in December geen ruimte meer was in de agenda van de sporthal. Er zal voor het komend seizoen toch weer geprobeerd worden om dit toernooi in december op de agenda te krijgen, mede als voorbereiding op het in de kerstvakantie te houden “Nacht van Blauw-Wit”.

In deze 2015/2016 editie, voor prestatieteams, deden de volgende teams mee: Zaal 1, Veld 1e, Veld 2e, Veld 3e en Veld A1. Er werd gespeeld in 2 Poules van 4 teams.
Om half 8 werd er begonnen met de Poule-wedstrijden, waarvan er 4 in de Rietbergzaal werden gespeeld. Na deze wedstrijden speelden de nummers 4, 3, 2 en 1 uit beide poules tegen elkaar, in de winnaars-poule .

De finale-wedstrijden waren stuk voor stuk zeer spannend, waarbij de wedstrijd om de 1e en 2e plaats, zelfs nog door het nemen van strafschoppen, de beslissing moest brengen. Uiteindelijk kwam er na de laatste wedstrijd van de avond, die om 22.30 uur begon, de volgende uitslag op het bord: 8e. v.v. de Kampioenen, uit A1.  7e. F.C. the Champs, uit A1.   6e. Flamengo,uit het 2e.   5e. El Presidente, uit het 3e.   4e. de Trainingsbeesten, uit het 3e.   3e. Boca Juniors, uit het 1e en 2e.   2e. River Plate uit het 1e.  1e en wederom winnaar van de BELDMAN-BOKAAL  werd Team TEMPOMARK, bestaande uit spelers van Blauw wit Zaal 1.
Speler van het toernooi werd Djowin Meyerink, die uitkwam voor team River Plate.

De wedstrijden werden gefloten door de heren Henk Finke, Herman ter Harmsel en Dirk Jansen.
De wedstrijdleiding was deze avond in handen van Gerrit Dikkers, Arnoud Beldman en Tonnie Beldman.

Reacties zijn gesloten.