Beemd- en Bergtoer 2010

4

HOLTEN – De Wielervereniging Holten opent 3 januari het nieuwe jaar met de Beemd- en Bergtoer. Deze veldtoertocht, welke te fietsen afstanden kent van 30, 40 en 50 kilometer, trekt jaarlijks veel deelnemers uit het hele land.

Vorig jaar moest de tocht vanwege het slechte weer en de slechte gesteldheid van het terrein echter op het laatste moment worden afgelast. De fietsers worden aangetrokken door de prachtige heuvelachtige omgeving van Holten. Daarnaast gaan er veel fietsers op pad om na alle feestdagen de overtollige kilo’s weg te trappen. Fietsers die geen lid zijn van een fietsclub kunnen ook deelnemen.

Alle routes kunnen in eigen tempo worden afgelegd en zijn met pijlen en linten uitgezet. Het dragen van een valhelm wordt dringend geadviseerd en de tocht wordt onder auspiciën van de NTFU georganiseerd, waarbij de gedragsregels van de NTFU ook van toepassing zijn.

Bijna 60 vrijwilligers, meest lid van de Wielervereniging Holten, zijn ingeschakeld om het evenement vlekkeloos te laten verlopen. Er zal ook een fotograaf aanwezig zijn die alle deelnemers onderweg vastlegt op de gevoelige plaat. Start- en eindpunt van de Beemd en Bergtoer is zoals gebruikelijk sporthal ’t Mossink aan de Keizersweg in Holten.
Deelnemers kunnen vertrekken tussen 9.00 en 10.30 uur. Kleedruimtes zijn aanwezig en na afloop is er gelegenheid tot douchen. Na de tocht wordt ook de mogelijkheid geboden om de fiets af te spuiten.

Fietsers die in het bezit zijn van een zogenaamde Fiets Toer Kaart betalen 3,50 euro voor de deelname, overige deelnemers betalen 1 euro extra. Een herinnering is tegen meerprijs verkrijgbaar. Voor verdere informatie kan men bellen met Jan Scheperman (telefoon 0548-361809) of kijken op de website van de Wielervereniging Holten www.wvholten.nl

 

4 Reacties
 1. J.Jansen zegt

  Was de brandweer uit Holten erbij , of was het de Rijssense brandweer?

 2. J.Jansen zegt

  Was de brandweer uit Holten erbij , of was het de Rijssense brandweer?

 3. J.Jansen zegt

  Bij verkeerd artikel natuurlijk!

 4. J.Jansen zegt

  Bij verkeerd artikel natuurlijk!

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.