BCH organiseert inloopavonden

0

HOLTEN – Bij de start van het nieuwe seizoen organiseert BadmintonClub Holten de zogenaamde inloopavonden.

Op deze avonden, maandag 5 en woensdag 7 september kan iedereen, die eens wil uitproberen wat  badminton nu echt is, binnen lopen en meespelen. Badminton is een zaalsport (met een racket en een shuttle), waarbij je alleen of samen met een partner speelt. Het is een snelle zaalsport, je bent constant in beweging en je kan er een goede conditie mee opbouwen. Maar het is ook een sport die eenvoudig te beginnen is en wil je later recreatief (“gewoon lekker een shuttletje slaan”) of in competitieverband spelen: het kan allebei bij BCH!

Voor badminton heb je weinig nodig en op de inloopavond hoef je alleen sportkleding en zaalsportschoenen mee te nemen; een racket krijg je van de club te leen. 

BCH is een gezellige club, die wil dat haar leden op een plezierige en sportieve manier hun sport kunnen beoefenen. Er wordt gespeeld op maandag- en woensdagavond. De jeugdleden spelen alleen op de maandag.

 

De inloopavonden beginnen om 19.00 uur voor de jeugd (maandag) en om 20.00 uur voor de volwassen belangstellenden in Sporthal ’t Mossink, Keizersweg 22 in Holten. 
Kun je niet op 5 of 7 september, kijk dan op de site www.badmintonclub.nl of neem contact op met Dianne Stevens (0548-546019) of Jenneke Versteegen (0548-362572). 

 

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.