Bart-Jan van den Berg nieuw gezicht lokale VVD Rijssen-Holten

HOLTEN/RIJSSEN – De fractie van de VVD in Rijssen-Holten heeft Rijssenaar Bart-Jan van den Berg bereidt gevonden de fractie de komende jaren te versterken. Deze versterking was noodzakelijk omdat Henri Stegehuis heeft moeten besluiten zijn functie binnen de fractie neer te leggen.

Stegehuis: “de combinatie van werk, prive en politiek werd te zwaar, noodgedwongen bracht mijn werk met zich mee dat ik veel moest reizen, uiteindelijk stond ik voor de keuze voor meer balans in mijn leven. dat betekend dat er voor mij voorlopig geen ruimte is voor politiek”.

Stegehuis was sinds 2012 fractielid en woordvoerder van de commissie maatschappelijke dienstverlening voor de lokale VVD Rijssen-Holten. “Afgelopen jaren heb ik mij met veel plezier en energie mogen inzetten voor de lokale VVD, uiteraard blijf ik nog steeds betrokken, maar dan op de achtergrond” aldus Stegehuis.

Zijn opvolger, de 24 jarige Van den Berg is een geboren en getogen Rijssenaar.
Van den Berg maakte al enige jaren deel uit van de Denktank VVD Rijssen, een club jonge mensen die  regelmatig bijeenkomt en kijkt naar specifieke Rijssense aangelegenheden.
Bart-Jan van den Berg zal als woordvoerder voor de VVD Rijssen-Holten van de commissie maatschappelijke dienstverlening de komende jaren het gezicht zijn. “de commissie MDV binnen deze gemeente omvat een breed portfolio, van sport tot culturele aangelegenheden.
‘Ons doel is om een liberaal beleid te voeren, waarbij naar een juiste balans tussen wat kan en wat mijn mede inwoners van deze geweldige gemeente wensen, wordt gestreven” aldus Van den Berg die in de raadsvergadering van 28 januari jl. als commissielid beëdigd is.

Reacties zijn gesloten.