Automobilist overvallen

0

HOLTEN – Een 63-jarige man uit Deventer is 13 november op de parkeerplaats Struik aan de A1 in Holten overvallen terwijl hij in zijn auto zat. De politie Twente is een onderzoek gestart en vraagt getuigen zich te melden.

Donderdagmiddag omstreeks 15.30 uur zit een 63-jarige bestuurder in zijn auto op de parkeerplaats Struik in Holten. Plotseling wordt zijn portier opengetrokken en wordt hij gedwongen zijn geld en zijn telefoon af te geven. Hierna stapt de overvaller bij een andere man in een gereedstaande auto en rijdt dan weg in de richting van Deventer. De inmiddels gealarmeerde politie heeft de omgeving uitgekamd maar de daders niet meer aangetroffen.

In verband met het onderzoek is de politie Twente opzoek naar getuigen van deze overval. Zij vraagt mensen die iets verdachts op de parkeerplaats hebben gezien zich te melden. Het slachtoffer verklaart dat de daders zijn weggereden in een witte oud model stationcar. Ook mensen die soortgelijke auto op de parkeerplaats of in de omgeving hebben gezien worden verzocht zich te melden. Dit kan via 0900-8844 of eventueel anoniem via Meld Misdaad 0800-7000. (08-143053)

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.