Activiteiten in de herfstvakantie bij de Shetlandboerderij

0

HOLTEN – Met de drukke zomer achter de rug en de herfstvakantie in het vooruitzicht willen wij jullie graag op de hoogte stellen van de activiteiten van de komende periode.

Op 23 oktober en op 26 oktober staan er ponydagen op het programma. Wie wil er nou niet een hele dag met onze lieve shetlanders doorbrengen? Spelletjes met de pony’s doen, een versierwedstrijd, rijden in de bak en in het bos… er staat weer van alles op het programma! Kosten voor de hele dag € 50,- per kind.

Voor sommige kinderen is een hele dag (zonder ouders) te lang. Daarom bieden wij ook de mogelijkheid om voor 2 uur een pony te komen verzorgen, (onder begeleiding van een van de ouders/verzorgers ) voor € 17,50 per pony. Er mogen maximaal 2 kinderen bij 1 pony en de ouders moeten zelf de pony begeleiden, een ultieme ouder/kind activiteit! Reserveren is hiervoor noodzakelijk!

Op woensdag 24 oktober hebben we van 12.30 uur tot 14.30 uur een combinatie van een opzadelles en voetbalwedstrijd. Dit is voor kinderen die al les hebben bij de Shetlandboerderij of bij een manege. Het is makkelijker oefenen met een shetlander omdat deze klein zijn en de zadels zijn minder zwaar! Geef je snel op! (€ 12,50 per kind) Kortom; voor ieder wat wils! (max 45 KG) Shetlandboerderij, Schreursweg 5, Holten, (bij Camping Ideaal ) 06-53773058,

voor meer informatie zie www.shetlandboerderij.nl

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.