5 jarig bestaan Zorgboerderij Het Nös

0

HOLTEN – Zorgboerderij Het Nös bestaat 5 jaar. De familie Haverslag vond dat het 5 jarig bestaan van de zorgboerderij niet ongemerkt voorbij mocht gaan. 

Het Nös is in mei 2006 gestart met de zorgboerderij. Inmiddels komen er 20 mensen met een beperking voor dagbesteding op de zorgboerderij. Hulpboeren kunnen helpen met het voeren en verzorgen van de dieren, zuivelbewerking, groentetuin en houtbewerking. De taken verschillen per hulpboer en zijn afgestemd op de persoonlijke zorgvraag.  

Om iedereen te bedanken voor de inzet en het bereiken van het 5-jarig bestaan is Zorgboerderij Het Nös op 2 mei 2011 met hulpboeren, stagiaires en vrijwilligers naar de Holterberg geweest om dit heuglijke feit te vieren. Om 10.00 uur heeft iedereen zich verzamelt bij Het Nös. Om daarna naar de Holterberg te gaan. Hier kon iedereen kiezen tussen Fantasiegolf of een GPS-tocht. Om 15.00 uur was iedereen weer terug op Het Nös. Ouders/verzorgers hebben bij het ophalen een hapje en een drankje genuttigd.  

Wilt u eens een kijkje achter de schermen nemen van de zorgboerderij? Zaterdag 4 juni houdt Zorgboerderij Het Nös een open dag van 13.00 tot 16.00 uur.

Fotobijschriften:
1: Op het terras bij Bikerent

 

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.