3e boek Teun Deijk

0

Beste mensen,

Boekscout.nl, gaat mijn boek, Goold’n Treuintjes, uitgeven. De uitgever wil aan een select aantal mensen, die mogelijk geïntresseerd zijn, een promotiemailing sturen op het moment dat het boek beschikbaar is.

De uitgever heeft mij verzekerd dat je e-mailadres alleen gebruikt zal worden voor het verzenden van de promotiemailing van mijn boek. Je zult dus éénmalig een bericht van hen ontvangen. Als je deze promotiemailing van Boekscout.nl wilt ontvangen, laat me dat dan even weten, dan kan ik je e-mailadres aan de uitgever doorgeven. Kopieer in dat geval onderstaande zin in je mail naar mij:

Ik geef toestemming voor het gebruik van mijn mailadres voor het toezenden van een éénmalige promotiemailing.

Vriendelijke groeten,

Teun Deijk.

PS.

Dit derde boek bevat verhalen zoals deze de afgelopen 2 jaar in het Holtens Nieuwsblad en Holtens Nieuws zijn gepubliceerd. Daarnaast staan er verhalen en gedichten in, die in een verder verleden zijn geschreven. Kortom een boek, in het dialect, dat je in een adem zou kunnen uitlezen. De titel, Goold’n treuintjes, is ontleend aan de tranen, die de grootmoeder van Mark Tuitert huilde toen haar kleinzoon de Olympische titel behaalde. De goold’n treuintjes verwijzen ook naar al die afzonderlijke leuke verhalen en gedichten, die in dit boek geschreven staan.

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.