2011 voorspellingen van Wim Helsdingen

0

Een artikel om de kerstdagen door te komen… De voorspellingen 2011 verzorgt door Wim Helsdingen.

Bijzondere vermeldingen zijn: positie dhr.Wilders en het kabinet, president Obama en senaatsvuur, prinses in ziekenhuis, koninklijke familie van Engeland, nieuwe topatleten, ontdekkingen Zuidpool en Groenland, oude en zelfs gesloten zedenzaken en strafzaken weer onder de aandacht.

Terugblik op de voorspellingen over 2010

Positief:
-Verloving van Zweedse prinses onder druk—verloving verbroken door Prinses Madeleine.
-Regeringsperikelingen in België.—er is nog steeds geen regering.
-aan gegeven dat crisis 4de kwartaal voorbij zou zijn– Opluchting over voorbije crisis
-ABNAMRO zou door overname Fortis ,Naast steun andere partner moeten zoeken.—-wel steun erbij geen andere partner. Deel verkoop aan DB
– Kabinet in april-mei onder vuur.nieuw kabinet en wie met wie zal moeilijk worden.—-Val kabinet en zeer lange formatietijd. Suggestie wie wil met wie is maar al te waar geworden.
-Songfestival zou niet worden—finale niet gehaald.
-Opschudding over Antillen en zaak Holloway—Joran in Peru opgepakt
-Vloedgolf aziatische deel van de wereld door vulkaan uitbarsting. —–is iets anders uitgevallen.Tsunami in Aziatische deel ( Sumatra) door aardbeving en gelijktijdig vulkaan uitbarsting (merapi, Java
-Prins william van Engelanfd zal zich willen binden. —– aankondiging van verloving en trouwplannen in 2011

Negatief:
-Geen troonswisseling of suggestie daartoe
-Rabobank geen overname
-Tot heden geen bericht over ziekbed de paus.
-Geen ziekbed voor Koning Albert en zorg om zijn vrouw en koningin Fabiola
-Geen overname representatieve taken door Prins Constantijn en Prinses Laurentien
-Tot heden geen zorgen bij Aziatische takken van multinational ( Philips)

2011

Opmerkingen
Afgelopen jaar sprak een collega over een zeer moeilijk en zwaar jaar. Ik doe dat nu ook. Dit jaar wordt met recht in alle opzichten een moeilijk zwaar levensjaar. In mijn beleving een jaar waarin men zich in “stellingen” verschanst met als gevolg erg korte lontjes in alle geledingen van de maatschappij. Aan de realiteit wordt in veel gevallen voorbijgegaan.

Toch heb ik het ook over een opleving in de economie. Alle continenten hebben te maken met buitensporigheid in de natuur. De door mij in 2006 (zie paravisie2026) aangekondigde wijzigingen met betrekking tot loop van de cyclonen, orkanen nemen hun aanvang.

Economie, regering, Nederland.

   1. Krijg een beeld van het leeglopen van de 2de kamer en een nadrukkelijk verschrikt beeld van de heer Wilders. Het geeft de indruk dat er iets vreselijks gebeurd is.
   2. Een belangrijk politicus zal zich uit de politiek terugtrekken.
   3. Het kabinet komt ook in zeer zwaar weer terecht (sept/okt). Ontbinding van het kabinet is een dubbeltje op zijn kant. Een eventuele nieuwe kabinetssamenstelling heeft niets met gedane politieke uitspraken op basis van het regeerakkoord te maken.
   4. Zie een connectie tussen een bekende multinational en de regering. Het heeft te maken met de “levering” van een politicus.
   5. De economie is de recessie te boven en werkt aan herstel.

Economie, regering, buitenland.

   1. Lijkt vreemd maar de Euro wordt een sterkere munteenheid en krijgt een grotere erkenning.
   2. Bondskanselier Merkel. Krijgt het zwaar te verduren. Ze doet vrij stevige uitspraken. Maar red het om haar regering overeind te houden.
   3. Regeringsperikelen in België duren voort. Half 2011 komt er verandering door een andere samenstelling van onderhandelaars/regeringskandidaten. Dan zijn ook de oplossingen voor de regio Charleroi en Brussel nabij.
   4. President Obama komt niet alleen onder senaatsvuur ( mei) te liggen maar krijgt mogelijk ook letterlijk met een aanslag (sept) op zijn leven te maken (wordt verijdeld).

Koninklijke familie

   1. Krijg het statusbeeld van onze Kroonprins te zien. Zie hem duidelijk op de voorgrond. Geeft voor mij aan dat hij meer taken overneemt. Heeft volgens mij niet met de troonswisseling te maken maar wel met het behartigen van Landsbelangen.
   2. Prinses Irene laat van zich horen door publicatie van een boek of nouvelle.
   3. Een van de prinsesjes (middelste?) komt door een ongelukkige samenloop van omstandigheden kortstondig in het ziekenhuis terecht.

Koningshuizen.

   1. Prins William van Engeland zal als aangeven in de vooruitzichten van 2010 trouwen. Maar ik zie ook een geboorte aankondiging in dec2011/jan2012.
      >>>>>>Tv-nieuws 16 november. Prins William heeft zich verloofd en zal in de lente of zomer van 2011 trouwen.
   2. Huwelijk van Prins William zal mogelijk wat soberder zijn dan gepland. Heeft alles te maken met de zorg om zijn Opa Prins Philips.
   3. Koningin Elisabeth geeft deel openbare leven uithanden aan zoon.
   4. Prinses Madeleine van zweden heeft een nieuwe liefde die niet geheel onbekend is.
   5. Eind van het jaar is de Zweeds Kroonprinses in verwachting.
   6. Er is veel aandacht voor troonswisselingen. Volgens mij komt die er in Noorwegen.

Sport.

   1. Een zeer bekende voetballer spelend in het buitenland zal plotseling om privé redenen stoppen.
   2. De voetbalwereld komt op zijn kop te staan. Heeft alles ter maken met de competitie vorm.
   3. Tegenslag in de schaatssport. Bekende sporter wil rust. Maar zal noodgedwongen langer rust moeten nemen en dat heeft alles met lichamelijke ongemakken te maken.
      >>>>>>>>Tv Nieuws.22november. Sven Kramer zal dit seizoen niet in actie komen wegens een blessure /ongemak aan zijn benen.
   4. In mijn beleving zullen 3 natuurtalenten zich aan de top “melden”. o.a bij atletiek.

Entertainment

   1. Nederland speelt geen rol van betekenis bij het songfestival. Onze vertegenwoordiging wordt gevormd door een duo. Zij doen het erg goed in de media.
   2. Er komt een zeer bijzondere musical ten uitvoering die deels hier of zelfs in haar geheel hier geproduceerd wordt.

Natuur, ontdekkingen.

   1. Krijg een beeld van Groenland en van de Zuidpool. Heeft voor mij te maken met bijzondere vondsten van leven, zowel historisch gezien als nieuw leven.
   2. Historische vondst van beenderen en potscherven in Drenthe (hondsrug).

Algemeen nieuws, eigen inbreng.

   1. Het blijft onrustig in het midden oosten. Een nieuwe oorlogshaard? Israel raakt betrokken bij een conflict tussen Irak en Turkije.
   2. “Vergeten” oorlogsgeweld en onderdrukkingen laaien in midden Afrika weer op.
   3. Rechtelijke dwaling komt in een “afgesloten” strafzaak toch weer aan de orde (deventermoord). Aanleiding tot de oplossing en eer herstel komt van buitenaf. Lijkt op een vondst en / of wroeging.
   4. Enkele zedenzaken (4, o.a zaak Vaatstra en Meijer) krijgen weer een vervolg. Hiervan zullen er 2 tot een oplossing komen.
   5. Zaak Holloway komt in een ander perspectief te staan. Antwoorden die naar een mogelijke oplossing wijzen komen van buitenaf (Venezuela?).
   6. Zie ook weer beweging rond de gesloten zaak van Maddy McCain.

Kijk voor meer op http://www.anahata-assen.nl/index.php

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.