19 januari lotingavond Triathlon Holten 2007

0

De inschrijving voor de op 6 en 7 juli 2007 te houden 23e Triathlon Holten is op 15 december j.l. geopend en loopt als een trein. Voor de totaal 700 recreatieve startplaatsen is de belangstelling om deel te nemen enorm.  Velen hebben zich al via de website in geschreven en zoals de zaken er nu voor staan moet er geloot worden om de beschikbare startplaatsen op de achtste en kwart triathlon te verdelen.

Inschrijven voor deze recreatieve series kan nog tot en met 14 januari 2007.
via: http://www.triathlonholten.nl

 

De openbare loting zal plaats vinden op vrijdag 19 januari 2007 onder toezicht van notaris IJzerman van notariskantoor KienhuisHoving uit Rijssen. Plaats van handeling: aula van Scholengemeenschap De Waerdenborch, Haarstraat 14, te Holten.

 

 

Deze avond zal Frank Heldoorn, voormalig top-triatleet op de lange afstand, een lezing geven over zijn leven als triatleet.  Op de sportmarkt zijn de laatste snufjes op het gebied van kleding, schoenen en  race-fietsen voor triathlon te bewonderen en uiteraard te koop. Verder kan informatie ingewonnen worden over deelname aan speciale triathlon trainingen voor beginners en gevorderden. De aanwezige standhouders zullen door het houden van speciale acties en verloting de markt extra aantrekkelijk maken.

 

Na de loting zullen de start- en wachtlijsten beschikbaar zijn. Kom op tijd om niets van deze sportavond te missen, koffie of thee staat vanaf 19.30 uur klaar.

 

Onder het motto:

 

Met de voorbereiding kun je niet vroeg genoeg beginnen, dus zorg dat je 19 januari aanwezig bent!

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.