100.000 meer bezoeken www.loes.nl in 2012

0

HOLTEN – Loes is het gezicht van het onderdeel opvoedondersteuning binnen het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) in bijna alle Twentse gemeenten.

Iedere gemeente in Nederland, ook Rijssen-Holten beschikt sinds 2011 over een CJG, een laagdrempelig, centraal punt waar ouders/verzorgers terecht kunnen voor informatie en vragen over opvoeden en opgroeien.

Steeds meer ouders/verzorgers weten de weg naar Loes te vinden. De website www.loes.nl heeft in 2012 circa 100.000 meer nieuwe bezoekers getrokken dan het jaar daarvoor. In totaal telde de website 215.077 bezoeken.

Loes vervult zo optimaal in de behoefte om ouders van online opvoedinformatie te voorzien. Wethouder Jan Ligtenberg: “Het is goed te kunnen constateren dat ouders/verzorgers het afgelopen jaar steeds beter de weg naar www.loes.nl hebben gevonden. Samen met de andere Twentse gemeente zijn we hier actief bij betrokken. We hopen in 2013 nog meer bezoekers op de site te begroeten en hen te voorzien van goede informatie over opgroeien en opvoeden”.

Nieuwe website

Met een nieuw jaar voor de boeg staat Loes klaar om opvoeders weer van opvoedadvies en –tips te voorzien. In dit jaar wordt de nieuwe website van Loes gelanceerd. In het voorjaar 2013 gaat de nieuwe website online met een compleet nieuwe uitstraling. Hierdoor is www.loes.nl beter afgestemd op de wensen en het zoekgedrag naar opvoedinformatie van ouders en verzorgers.

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.